flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу на посаду секретаря суду та судового розпорядника

20 вересня 2023, 16:40

Октябрський районний суд м. Полтави повідомляє про наявність вакансій посад державної служби категорії «В»: секретар суду (3 вакансії, з них: 2- постійні та 1- тимчасова на період відрядження судді) та судового розпорядника (1 вакансія - постійна).

Важливо!У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору (за спрощеною процедурою) на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність громадянства України та освіти (вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра),та без документа про підтвердження рівня володіння державною мовою! 

Від претендентів чекаємо на e-mail: kadru@ok.pl.court.gov.ua наступні документи: заповнену особову картку та резюме встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність громадянства України та освіти (вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра) за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність».

З кандидатами буде проведено співбесіду.

За більш детальною інформацією звертатися до заступника керівника апарату Надії МІСЮРИ або головного спеціаліста (по роботі з персоналом) Олени КРЮЧКО в Октябрському районному суді м. Полтави, що знаходиться за адресою: 36002, м. Полтава, вул. Навроцького, 5, а також  за телефоном (0532) 53-25-10, e-mail: kadru@ok.pl.court.gov.ua