flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди свята в суді відбулися урочисті збори

15 грудня 2023, 13:05
15 грудня 2023 року з нагоди відзначення Дня працівників суду в Октябрському районному суді м. Полтави відбулися урочисті збори керівництва та працівників апарату суду.
 
Із вітальним словом до працівників суду звернувся голова суду Анатолій САВЧЕНКО, побажавши міцного здоров’я, професійної реалізації та задоволення від роботи, кар’єрного зростання, миру, достатку та благополуччя у родинах.
 
Голова суду подякував усім за добре виконану роботу, а також вручив працівникам суду подяки і грамоти від керівництва суду, грамоти і почесні грамоти від Ради суддів України, подяки і почесні грамоти від Державної судової адміністрації, почесні грамоти від Полтавської обласної державної адміністрації та подяки Полтавської міської ради.
Подяками, грамотами та почесними грамотами були відзначені наступні працівники: керівник апарату Олена ЗАГОРУЛЬКО, заступник керівника апарату Надія МІСЮРА, головний спеціаліст по роботі з кадрами Олена КРЮЧКО, головний спеціаліст з забезпечення документообігу суду Валентина КУШОВА, головний спеціаліст з інформаційних технологій Антон БАТРАК, помічники суддів Юлія СОРОКА, Світлана ГРЕБЕНЮК, Юлія КОЗАЧЕНКО, Ігор СТУПКА, Діана ПАЩЕНКО, Катерина СОКОЛ та Артем ЧУВАНОВ, секретарі судового засідання Олена ЗВІГОЛЬСЬКА та Вікторія КОРОСТИЛЬОВА, секретар суду Тетяна АГАРКОВА, оператор комп’ютерного набору Ірина БЕЗСОНОВА, архіваріус Наталія ГРЕБІНЯК, прибиральниці Галина БОБИР та Віра ШУГАЛЬОВА. Почесною грамотою Ради суддів України була нагороджена суддя у відставці Лариса КУЛЄШОВА.
 
До працівників також звернувся начальник Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області Олександр АЛЄНІН, який приєднався до привітань голови суду та вручив подяки за співпрацю  та підтримку помічнику судді Олені КОЛЕСНІЧЕНКО, секретарям судового засідання Кристині ГРАЙ та Альоні ДІМЕНКО.

 

Пресслужба суду