flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Моніторинг стану незалежності суддів Україні – 2012

13 серпня 2012, 16:58
Шановні громадяни!
 
Адміністрація суду доводить до Вашого відому, що Радою суддів України спільно з Центром суддівських студій та Державною судовою адміністрацією України заплановано проведення Моніторинг стану незалежності суддів Україні – 2012.
 
Метою даного Моніторингу є здійснення аналізу стану незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні, розроблення відповідних рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади.
 
В рамках Моніторингу 15 серпня 2012 року в Октябрському районному суді м. Полтави буде здійснюватись опитування громадян – відвідувачів суду, шляхом пропозиції відповідальною особою апарату суду відвідувачам суду заповнити анкету суду розроблену Центром суддівських студій та схвалену рішенням Ради суддів України.
 
Відповідальні працівники суду запропонують громадянам заповнити анкету, яку потрібно буде повернути тій же особі. Узагальнені результати опитування в строк до 20 серпня 2012 року будуть направлені до ТУ ДСА України в Полтавській області.
 
На рівні територіальних управлінь ДСА узагальнюється інформація, надіслана від апеляційних та місцевих судів відповідного регіону, а узагальнені регіональні результати опитування надсилаються до 3 вересня 2012 року до Центру суддівських студій для подальшого опрацювання.
 
Результати опитування будуть винесені на широке обговорення.