flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про проведення суботника 13 квітня 2013 року

12 квітня 2013, 10:23

Міський голова Олександр Мамай провів організаційну нараду з питання проведення загальноміського суботника, що проходитиме 13.04.2013 року з 10.00 до 13.00. В засіданні взяли участь секретар міської ради, заступники міського голови, голови районних у місті Полтаві рад, а також начальники комунальних підприємств і профільних управлінь.

В ході роботи було вирішено обрати території, що найбільше потребують очищення від сміття, бруду, самосівів та залучити до їх прибирання громадськість міста.
Так, основні сили на загальноміському суботнику будуть спрямовані на прибирання Панянського узвозу (оглядовий майданчик), Білої Альтанки (схили), Пушкарівського та Гришкіного лісів, ставків на Половках (вул. Великотирнівська), міського центрального пляжу. Відповідно до затверджених заходів приберуть свої території Київський, Октябрський та Ленінський РВК. Працівники комунального підприємства «Декоративні культури» працюватимуть на вулиці Зіньківській (обидві сторони, від вул. 9 Січня до вул. Шведська могила). Колективи дошкільних, загальноосвітніх та вищих навчальних закладів всіх рівнів акредитації, банківських установ та підприємств відповідають за прибирання закріплених прибудинкових територій.