flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прибирання території суду

11 травня 2021, 11:14

Із настанням тепла все більше працівників бюджетних установ, організацій та підприємств району активно включаються до прибирання прилеглої території. В народі таке дійство називають «суботником».

     Тож і працівники апарату Октябрського районного суду м. Полтави впродовж минулого тижня провели заходи по прибиранню прилеглої до приміщення суду території.

     Роботи було зроблено дуже багато – зібрали сміття, прибрали торішнє листя, обрізали кущі та дерева, розчистили територію від гілок, підсіяли газон, попідмітали доріжки, провели санітарну чистку насаджень.

     Окрема подяка співробітникам Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, які спільно з працівниками апарату суду висадили більше 100 саджанців сосни та інших декоративних насаджень, тим самим продовжили акцію Служби судової охорони «Оновлені легені рідного краю».

     Дякуємо усім небайдужим співробітникам, які взяли участь у суботнику та привели в належний стан територію суду. Попрацювали із завзяттям і результат того вартий.

Прес-служба суду