flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді відзначили День працівників суду

15 грудня 2021, 12:21

15 грудня 2021 року з нагоди відзначення Дня працівників суду у Октябрському районному суді м. Полтави відбулися урочисті збори керівництва та працівників апарату суду.

 

Із вітальним слово до працівників суду звернувся голова суду Анатолій Савченко, побажавши міцного здоров’я, професійної реалізації та задоволення від роботи, кар’єрного зростання, миру, достатку та благополуччя у родинах.

 

Голова суду подякував усі за добре виконану роботу, а також вручив працівникам суду грамоти від керівництва суду та грамоти і почесні грамоти від Ради суддів України, почесні грамоти від Полтавської обласної державної адміністрації та подяки виконавчого комітету Полтавської міської ради.

 

Керівник апарату суду Надія Місюра з нагоди відзначення професійного свята за сумлінне виконання службових обов’язків, значні досягнення у роботі відзначила працівників суду достроковим присвоєнням чергового рангу державним службовцям.

 

До працівників також звернувся заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області Дмитро Можаєв, який приєднався до привітань голови суду та вручив працівникам суду подяки за співпрацю  та підтримку.

 

 

Пресслужба суду