flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо проблем відправлення поштової кореспонденції

13 лютого 2024, 18:00

Шановні громадяни та учасники процесу!

Ми неодноразово розповідали на своєму сайті про складну ситуацію, яка пов'язана з дефіцитом коштів на оплату послуг з відправлення поштової кореспонденції, яка триває з початку війни.

З метою недопущення зриву судових засідань судом направляються лише судові виклики та повідомлення.

Судові рішення, виконавчі листи та судові накази направляються в хронологічному порядку по мірі надходження марок. На сьогодні вони направлені лише за липень 2023 року.

Враховуючи дані обставини, просимо громадян, особливо позивачів/заявників, цікавитись станом розгляду справ: якщо Ви знаєте, що у справі вже винесене рішення, то особисто зверніться до офісу судді та отримайте копії процесуальних документів.

При зверненні до суду також не забувайте зазначати всі відомі засоби зв’язку: офіційні поштові адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів свої та інших учасників провадження, згоду на отримання смс-повідомлень. Це дасть змогу вчасно повідомити учасників справи про дату, час, місце судового розгляду та буде позитивно впливати на строки розгляду справ.

Також хочемо нагадати учасникам процесу, що з датою судового засідання та результатами розгляду справ можна ознайомитись на вебсайті Октябрського  районного суду м. Полтави у розділі «Громадянам» - «Інформація щодо стадій розгляду судових справ» або за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud1622

Ми й надалі будемо інформувати Вас про будь-які зміни.

Дякуємо за розуміння ситуації, що склалась.