flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Неповнолітньому підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді передання його під нагляд матері

04 вересня 2024, 17:44
Сьогодні, слідчим суддею Октябрського районного суду м.Полтави обрано запобіжний захід щодо неповнолітнього Н., 2009 р.н., якого підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 153 КК України (вчинення насильницьких дій сексуального характеру, не пов`язаних із проникненням в тіло іншої особи, (сексуальне насильство) щодо малолітньої особи).
 
Судом задоволено клопотання прокурора та застосовано до неповнолітнього підозрюваного запобіжний захід у вигляді передання його під нагляд матері з покладенням на неї обов`язків: забезпечувати прибуття Н. до слідчого, прокурора, суду, слідчого судді; забезпечувати належну поведінку Н., в частині обов’язку не відлучатися за межі міста без дозволу слідчого, прокурора або суду, в залежності від стадії кримінального провадження; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну місця проживання, навчання неповнолітнього підозрюваного Н.; забезпечувати належну поведінку Н. в частині заборони спілкування зі свідками та потерпілим в даному кримінальному провадженні.
 
За даними слідства, у червні 2024 року на одному з пляжів Котелевської територіальної громади троє осіб, серед яких неповнолітні, вчинили сексуальні дії стосовно малолітнього хлопчика.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Пресслужба суду