flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відвідала директор Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України

12 березня 2019, 16:37

З 14 лютого 2019 року у Октябрському районному суді міста Полтави проходять стажування три кандидати на посади суддів.

 

05 березня 2019 року до суду завітала директор Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України Валентина Костянтинівна Коржик, яку цікавили умови проходження кандидатами на посаду суддів стажування у суді та стан виконання ними навчального плану.

 

Валентина Костянтинівна поспілкувалася з керівництвом суду та кандидатами на посаду суддів.

 

Нагадуємо, що стажування кандидатів на посаду суддів проводиться в місцевих судах відповідно до Програми стажування кандидатів на посаду судді з метою забезпечення оптимальної адаптації майбутніх суддів до умов відправлення правосуддя, цілеспрямоване формування та розвиток професійних і особистісних якостей майбутніх суддів.

 

Усі кандидати успішно виконують свої Індивідуальні плани стажування та переймають практичний досвід як судді-наставника так і інших суддів суду.

 

Голова суду сприяє процесу стажування в суді, ефективному виконанню завдань, визначених Програмою стажування та Індивідуальним планом кандидатів.

 

Суддя-наставник, який має значний досвiд роботи на посаді судді, володiє глибокими професiйними знаннями, умiннями та навичками, має високі ділові і морально-психологічні якості, користується авторитетом i повагою серед колег суддів і в колективі суду, неухильно дотримується Кодексу суддівської етики охоче ділиться із майбутніми колегами власними практичними напрацюваннями.

 

 

Прес-служба суду