flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо чергової маніпулятивної публікації судді Гольник Л.В.

04 липня 2019, 15:44

«…Критика від деяких людей звучить лише тому, що їм складно робити щось інше. А критикувати стає професією…», О.Ткачук (мережа «Фейсбук»)

 

 

30 червня 2019 року суддею Октябрського районного суду міста Полтави Гольник Л.В. опубліковано статтю у розділі «Блоги» сайту «Ліга-нет», яку згодом поширила на власній сторінці у мережі «Фейсбук» під заголовком «Голова Ради суддів України Олег Ткачук: слова і справи».

 

Вказаний пост є черговим маніпулятивним і неправдивим критиканством судді Гольник Л.В., яка розвернула свою активну піар-кампанію після подачі документів на конкурс до Вищої ради правосуддя, знову направлене на приниження усієї судової системи України, Ради суддів України, Вищої ради правосуддя та на возвеличення Власної персони.

 

Таким чином Гольник Л.В. прикриває злісне порушення трудової дисципліни:

            - власні неодноразові зухвалі прогули;

            - максимальне уникнення від розподілу на неї судових справ (часті відпустки, поїздки на різні форуми та публічні заходи з метою зменшення  автоматизованого розподілу справ на неї);

            - відмову від здійснення правосуддя, що порушує право громадян на судовий захист.

 

Отже, чергова подача документів на конкурс на посаду члена Вищої ради правосуддя (раніше на конкурсі на посаду судді Конституційного суду України Гольник Л.В. «успішно показала свої знання», а також не була допущена до конкурсу на посаду судді Вищого антикорупційного суду України) так впливає на суддю, що вимоги щодо порядності, чесності та дотримання судової етики, заради власного піару,стають пустим звуком для Гольник Л.В.

 

Не зрозумілим залишається і те, за які такі заслуги, так звана «незалежна суддя» в Україні, яка не здійснювала правосуддя близько 4-х років, отримує міжнародні премії, відзнаки та здійснює неодноразові поїздки за кошт спонсорів за кордон (відповідно до особистих публікацій Гольник Л.В. на її власній сторінці у «Фейсбук»).

 

 

Прес-служба суду